קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

פיצה פופרס

פיצה פופרס
המתכון לפיצה פופרס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלכם בכ -45 דקות . למנה זו יש 249 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-16 סועדים . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אורגנו, שומן, פפרוני וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 39% , וזה לא כל כך מדהים. פופפרס כרובית איטלקיים פריכים במתאבן , פופפרס לבבות ופיטטה - פיצה פריטטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, אורגנו ומלח. בסיר, חממו מים ושומן עד לטמפרטורה של 120-130 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים למרכיבים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת לחה.
3
מוסיפים ביצה; מקציפים במהירות בינונית במשך דקה אחת. מוסיפים גבינה ופלפל פפרוני; מערבבים היטב. מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לארבעה חלקים. מחלקים כל חלק לשמונה כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
גלגלו כל כדור לחבל באורך 30 ס"מ. קשרו אותו לקשר רופף, תוך השארת שני קצוות ארוכים. קפלו את הקצה העליון מתחת לגליל; הביאו את הקצה התחתון כלפי מעלה ולחצו למרכז הגליל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבניות אפייה משומנות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מגישים חם עם רוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה