צ'יפס זיתים
צ'יפס זיתים אורכים בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. גש לחנות וקנית בצק עלים, טפנד זיתים, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 28% , וזה לא כל כך מרהיב. צ'יפס דבש שומשום - ללא ביצים, ללא סוכר וללא קמח , צ'יפס פקאן קינמון צימוקים , וצ'יפס ברוקולי עטוף פרוסצ'וטו עם בזיליקום דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
על משטח מקומח קלות, מרדדים את בצק העלים לריבוע בגודל 25 על 25 ס"מ.
מורחים 3 כפות רסק עגבניות באופן שווה מעל, ולאחר מכן 3 כפות טפנד זיתים.
מפזרים חצי מכמות מוצרלה ופרמזן מעל.
גלגלו את בצק העלים כמו גליל ג'לי, רק עד אמצע הבצק. חזרו על הפעולה עם הצד השני באותו אופן, כך שיצרו 2 גלילים שנפגשים במרכז. חזרו על התהליך עם דף בצק העלים השני.
רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה. פרסו את הגלילים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ. סדרו על תבנית אפייה והכניסו למקרר למשך 20 דקות. (מכיוון שהם יתנפחו עד פי שניים מגודלם לאחר האפייה, הניחו אותם במרחק מספיק זה מזה.) רגע לפני האפייה, טרפו את הביצה עם 2 כפות מים בקערה קטנה, ומרחו על פרוסות הזיתים הקריספיות.
אופים במשך 20 דקות, או עד שהעוגה תפוחה וזהובה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.