צלעות חזיר אפרסקות
צלעות חזיר אפרסקות עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 780 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . תמורת 2.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 34% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. 200 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר חום, מלח, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעתיים ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . ציון זה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את שייק ננה-אגוזים אפרסק , צלעות חזיר צלויות בגריל ושעועית בוש'ס בגריל , ואת דלעת מרה מבושלת עם צלעות חזיר (מא-רה טום קא-דוק מו) .
הוראות
מניחים את הצלעות בתבנית צלייה שטוחה; מוסיפים מים. מכסים ואפים ב-160 מעלות צלזיוס למשך שעתיים.
בינתיים, לרוטב, מניחים את האפרסקים בבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. בסיר קטן, מטגנים את הבצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת. מוסיפים את מיץ הלימון, תרכיז מיץ התפוזים, הסוכר החום, רוטב הסויה, החרדל, המלח, הפלפל ורסק האפרסקים; מחממים היטב.
סננו את הצלעות. בעזרת כף, מפזרים מעט מהרוטב על הצלעות. מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים ארוכות, מרחו קלות את רשת הגריל. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד להשחמה, הופכים מדי פעם ומורחים ברוטב.