תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם אוקראן ועגבניות נמשכות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1661 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ביין אדום, בצל, קוסקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב של יום ראשון: תרנגולות קורניש פרפרות עם קוסקוס שקדים , תרנגולות קורניש ממולאות ותרנגולות קורניש ממולאות .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
5
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים 1 כף מהחמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
(הוסר מהגבעול)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
6
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. חופפים את העוף, ואז משפשפים כל אחד בחמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
(הוסר מהגבעול)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
7
צולים 35-40 דקות.
8
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
9
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים את 1 כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
11
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
לקישוט כריך
12
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
13
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
15
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים כף חמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
(הוסר מהגבעול)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
16
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. מסבכים את התרנגולות, ואז משפשפים כל אחת בשארית החמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(הוסר מהגבעול)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לקישוט כריך
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
17
צולים 35 עד 40 דקות.
18
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
19
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
20
מוסיפים את כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצלצלי שאלוט, חתוכים לז'וליאנה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 חתיכות ג'ינג'ר שלם, מעוך
21
מחממים שמן במחבת לטיגון. חורצים במיה בקמח תירס ומטגנים עד להזהבה. לזרוק מיד עם שאר החומרים.