Adobo-טאקו עוף במרינדה
המתכון Adobo-טאקו עוף במרינדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך guajillo chiles, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו Adobo-עוף מנופח במרינדה, טאקו עוף ליים Adobo, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצ ' ילי בקערה גדולה, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות, ולתת להם לספוג עד מתרכך, על 30 דקות.
לנקז ולהשליך את המים השריית. תמחק את הקערה ותניח אותה בצד.
מניחים את צ ' ילי סחוט בבלנדר.
מוסיפים את המים הנמדדים, זנגביל, מלח נמדד, כמון ופלפל ומתמזגים עד חלקה, עוצרים ומגרדים את הכד עם מרית גומי לפי הצורך, על 1 דקה. (התערובת תהיה עבה-לא להוסיף מים נוספים.)
מניחים את העוף בקערה הגדולה השמורה, להוסיף את פירה צ ' ילה, ו, באמצעות הידיים שלך, לשפשף אותו לתוך העוף עד מצופה באופן שווה. בשלב זה אתה יכול לבשל את העוף מיד, או לכסות ולקרר אותו עד 24 שעות.כאשר מוכן לבשל, לחמם מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני (כ 177° ל450).
מברישים את הסורגים עם שמן צמחי, מניחים את העוף על הגריל, ומתבלים במלח. מבשלים 8 עד 10 דקות, להעיף, העונה עם מלח, ולהמשיך גריל עד מבושל דרך, על 8 עד 10 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות. קוצצים לחתיכות בגודל ביס ומגישים עם טורטיות ובחירת הקישוטים שלך.