המתכון Adobo-טאקו עוף במרינדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך guajillo chiles, פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו Adobo-עוף מנופח במרינדה, טאקו עוף ליים Adobo, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הצ ' ילי בקערה גדולה, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות, ולתת להם לספוג עד מתרכך, על 30 דקות.
מוסיפים את המים הנמדדים, זנגביל, מלח נמדד, כמון ופלפל ומתמזגים עד חלקה, עוצרים ומגרדים את הכד עם מרית גומי לפי הצורך, על 1 דקה. (התערובת תהיה עבה-לא להוסיף מים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את העוף בקערה הגדולה השמורה, להוסיף את פירה צ ' ילה, ו, באמצעות הידיים שלך, לשפשף אותו לתוך העוף עד מצופה באופן שווה. בשלב זה אתה יכול לבשל את העוף מיד, או לכסות ולקרר אותו עד 24 שעות.כאשר מוכן לבשל, לחמם מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני (כ 177° ל450).
מברישים את הסורגים עם שמן צמחי, מניחים את העוף על הגריל, ומתבלים במלח. מבשלים 8 עד 10 דקות, להעיף, העונה עם מלח, ולהמשיך גריל עד מבושל דרך, על 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
העברה ללוח חיתוך ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות. קוצצים לחתיכות בגודל ביס ומגישים עם טורטיות ובחירת הקישוטים שלך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.