אורז ושעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו טימין, להרתיח-בשקית אורז, פחות נתרן עוף מרק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו Andouille ושעועית אדומה עם אורז, שעועית אדומה ואורז עם נקניק אנדויל, ו ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז עם נקניקיות Andouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. שקית פתוחה של אורז; להוסיף אורז לתערובת פלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בעוד תערובת אורז מבשל, לחמם מחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף נקניק; לטגן 6 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים נקניק, בצל ושעועית לתערובת אורז; מבשלים עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק