קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

Andouille-צלעות חזיר ממולא

Andouille-צלעות חזיר ממולא
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Andouille & Pecan מלית, צלעות חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו אנדויל שמנמן, ו Andouille-בשר חזיר ממולא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר נקניק; ניקוז על מגבות נייר, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בצל מטוגן והבא 3 מרכיבים בטפטופים חמים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר מהחום; מערבבים בנקניק ו 1 כפית. תיבול קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מערבבים יחד תערובת נקניק, קוביות לחם, מרק עוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חותכים חתך לאורכו בצד 1 של כל צלע חזיר כדי ליצור כיס, חיתוך אל אך לא דרך הצד הנגדי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8
מפזרים את שני הצדדים ואת הכיס של כל קוצץ עם כמות רצויה של מלח ופלפל. תערובת נקניק כפית לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
מערבבים יחד פפריקה, פלפל, ונותר 2 כפית. תיבול קייג ' ון, לשפשף על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מבשלים 3 צלעות חזיר ב 1 כף. שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד זהב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים צלעות חזיר במחבת קלייה משומנת או צלחת אפייה רדודה גדולה. חזור עם צלעות חזיר שנותרו ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
אופים ב 350 במשך 30 עד 40 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.