Andouille-צלעות חזיר ממולא
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Andouille & Pecan מלית, צלעות חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו אנדויל שמנמן, ו Andouille-בשר חזיר ממולא.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
הסר נקניק; ניקוז על מגבות נייר, שמירה על טפטוף במחבת.
בצל מטוגן והבא 3 מרכיבים בטפטופים חמים 5 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום; מערבבים בנקניק ו 1 כפית. תיבול קייג ' ון.
מערבבים יחד תערובת נקניק, קוביות לחם, מרק עוף בקערה גדולה.
חותכים חתך לאורכו בצד 1 של כל צלע חזיר כדי ליצור כיס, חיתוך אל אך לא דרך הצד הנגדי.
מפזרים את שני הצדדים ואת הכיס של כל קוצץ עם כמות רצויה של מלח ופלפל. תערובת נקניק כפית לתוך כל כיס.
מערבבים יחד פפריקה, פלפל, ונותר 2 כפית. תיבול קייג ' ון, לשפשף על צלעות.
מבשלים 3 צלעות חזיר ב 1 כף. שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד זהב.
מניחים צלעות חזיר במחבת קלייה משומנת או צלחת אפייה רדודה גדולה. חזור עם צלעות חזיר שנותרו ושמן זית.
אופים ב 350 במשך 30 עד 40 דקות או עד הסוף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.