הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם Andouille & Pecan מלית, צלעות חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו אנדויל שמנמן, ו Andouille-בשר חזיר ממולא.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר נקניק; ניקוז על מגבות נייר, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בצל מטוגן והבא 3 מרכיבים בטפטופים חמים 5 דקות או עד מכרז.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.