זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך אספרגוס, זיתים, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ירקות בגריל Antipasto עם Herbed Chevre ו Crostini, Gorgonzola-קרוסטיני אגס בגריל, ו Fig And Gorgonzola Crostini with Honey (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל הירקות בגריל על מגש רסס עם שמן זית וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לפזר את הזיתים סביב המגש.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בלילת לחם תירס
2
מברשת את הלחם עם שמן זית משני הצדדים וגריל במשך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
הסר את הלחם מן הגריל מיד להפיץ עם Gorgonzola מרכך.