תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר, שום מגורען, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. נסו BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו צלעות חזיר מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, השום, הקורנית ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים, 7 עד 10 דקות. Deglaze המחבת עם רום ומבשל במשך 4 עד 5 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. מערבבים את הדבש ואת עיסת תמרינדי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
דבש הדרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את מלאי הבשר וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מתח דרך מסננת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כדי להמליח את צלעות החזיר: בתוך סיר גדול, להביא להרתיח את המים, סוכר, מלח, שיני, nutmegs. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את המלח מהחום והוסף את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
בואו להתקרר במשך 30 דקות, ואז לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
7
הכן גריל חם לבישול ישיר, עם אזור מגניב לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר את צלעות החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, יבש לטפוח. מתבלים לטעמך במלח, פלפל שחור סדוק, שום מגורען, ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
חמוצים כשרים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
צלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
השתמשו במלקחיים ארוכים ומגבת נייר טבולה בשמן צמחי כדי לשמן קלות את הסורג, ואז הניחו את צלעות החזיר מעל האש, כ-6 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרות. לבשל במשך כ 2 דקות בכל צד. הזז את הצלעות לאזור מגניב, לכסות את הגריל, ומבשלים 5 דקות. הפעל, לכסות את הגריל, וגריל עד רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר. הבשר צריך לרשום 63° על מדחום בשר.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.