קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד

BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. אם יש לכם בשר בקר, שום מגורען, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. נסו BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו צלעות חזיר מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, השום, הקורנית ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים, 7 עד 10 דקות. Deglaze המחבת עם רום ומבשל במשך 4 עד 5 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. מערבבים את הדבש ואת עיסת תמרינדי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
דבש הדריםדבש הדרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את מלאי הבשר וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מתח דרך מסננת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כדי להמליח את צלעות החזיר: בתוך סיר גדול, להביא להרתיח את המים, סוכר, מלח, שיני, nutmegs. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר את המלח מהחום והוסף את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
בואו להתקרר במשך 30 דקות, ואז לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
7
הכן גריל חם לבישול ישיר, עם אזור מגניב לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הסר את צלעות החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, יבש לטפוח. מתבלים לטעמך במלח, פלפל שחור סדוק, שום מגורען, ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
השתמשו במלקחיים ארוכים ומגבת נייר טבולה בשמן צמחי כדי לשמן קלות את הסורג, ואז הניחו את צלעות החזיר מעל האש, כ-6 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרות. לבשל במשך כ 2 דקות בכל צד. הזז את הצלעות לאזור מגניב, לכסות את הגריל, ומבשלים 5 דקות. הפעל, לכסות את הגריל, וגריל עד רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר. הבשר צריך לרשום 63° על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
צלעות חזירצלעות חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מעבירים למגש הגשה ומאפשרים לצלעות לנוח במשך 10 דקות. בעוד הבשר נח, לחמם את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מגישים את צלעות החזיר שלמות או פרוסות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
הערה: אתה יכול גם לעשות אלה בתנור. ראשית, לצרוב את הצלעות בשמן חם מאוד במחבת רדודה במשך כ 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מניחים בתנור 177° שחומם מראש ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שהם רושמים 145ºF על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
תן להם לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
15
Reprinted with permission from America ' s Best BBQ, Homestyle by Ardie A. Davis And Chef Paul Kirk, © 2013 Andrews McMeel Publishing

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.