Blackberry Curd Tart
Blackberry Curd Tart יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מים, מלח, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-34 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Blackberry Curd Tart, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו מילוי פטל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה.
מערבבים קמח, אבקת סוכר, שקדים, ו 1/8 כפית מלח במעבד מזון; דופק לשלב.
חותכים 7 כפות חמאה לחתיכות קטנות.
מוסיפים לתערובת הקמח; דופק רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. לחץ בתחתית ולמעלה את הצדדים של 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
מערבבים פירות יער, 3/4 כוס סוכר מגורען, ומיץ בסיר מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
מניחים תערובת בבלנדר; לתת לעמוד 5 דקות. להתמזג עד חלקה. מסננים את התערובת דרך מסננת בדולח לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים. להשליך מוצקים. נקה את המחבת; החזר תערובת למחבת.
מערבבים קורנפלור וחלמון ביצה, ערבוב עד חלקה. מערבבים תערובת חלמון לתוך תערובת ברי; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/8 כפית מלח ונותר 1 כף חמאה. לגרד תערובת לתוך קערה; לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. לְצַנֵן.
שלב 1/8 כפית מלח, קרם של טרטר, וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
שלב הנותרים 1 כוס סוכר מגורען ו 1/3 כוס מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
בהדרגה לשפוך סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, פועם במהירות בינונית, ואז במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
כפית קורד מעל קרום; העליון עם מרנג. לצלות 2 דקות או עד הזהב.