Blanquette עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette עגל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 819 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מיץ לימון, חזה עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette de Veau, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
לכסות את העגל במים קרים כדי "blanch" זה.
מרתיחים כ 2 כוסות מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את בצל הפנינה בקצרה לחלוט אותם.
מסננים ומחליקים עורות מבצל הפנינה ומניחים אותם בצד.
בסיר גדול, לשלב את העגל עם המניה ומבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה עד העגל הוא מכרז, על 1 1/2 שעות. לאחר העגל כבר מבשלים כ -30 דקות, מוסיפים את השקיקים d ' epices. לאחר מכן לחשוף את הסיר כדי לאפשר את המניה כדי להפחית כדי להגביר את הטעם.
להמיס 4 כפות של החמאה בסיר קטן בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה לבנה. (אל תאפשר את רו לחום.)
הסר וזרוק את השקיק מן התבשיל.
מוסיפים את הנביכה לסיר התבשיל ומבשלים עד מעובה.
במחבת אחרת, מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות ומבשלים בעדינות את בצל הפנינה ואת הפטריות עד שהן רכות. למחבת זו, מוסיפים את מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
החום תחת blanquette (תבשיל) חייב להיות כזה כי התבשיל הוא רק מתחת לרתיחה. בסיר קטן להקציף יחד את חלמוני ביצה וקרם (המכונה קשר) ומזג על ידי חימום בעדינות ובהדרגה. (אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל.)
תוסיף את איש הקשר לבלאנקט.
מוסיפים את בצל הפנינה השמורה ופטריות. התאם מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.