קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

Blanquette עגל

Blanquette עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette עגל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 819 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מיץ לימון, חזה עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette de Veau, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לכסות את העגל במים קרים כדי "blanch" זה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
לנקז ולשטוף את העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מרתיחים כ 2 כוסות מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את בצל הפנינה בקצרה לחלוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסננים ומחליקים עורות מבצל הפנינה ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
5
בסיר גדול, לשלב את העגל עם המניה ומבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה עד העגל הוא מכרז, על 1 1/2 שעות. לאחר העגל כבר מבשלים כ -30 דקות, מוסיפים את השקיקים d ' epices. לאחר מכן לחשוף את הסיר כדי לאפשר את המניה כדי להפחית כדי להגביר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להמיס 4 כפות של החמאה בסיר קטן בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה לבנה. (אל תאפשר את רו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר וזרוק את השקיק מן התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מוסיפים את הנביכה לסיר התבשיל ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
במחבת אחרת, מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות ומבשלים בעדינות את בצל הפנינה ואת הפטריות עד שהן רכות. למחבת זו, מוסיפים את מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
החום תחת blanquette (תבשיל) חייב להיות כזה כי התבשיל הוא רק מתחת לרתיחה. בסיר קטן להקציף יחד את חלמוני ביצה וקרם (המכונה קשר) ומזג על ידי חימום בעדינות ובהדרגה. (אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
תוסיף את איש הקשר לבלאנקט.
12
מוסיפים את בצל הפנינה השמורה ופטריות. התאם מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים