קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

Blanquette עגל

Blanquette עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette עגל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 819 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, מיץ לימון, חזה עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Blanquette של עגל, Blanquette de Veau, ו V-Tol בשר עגל ועוגת ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לכסות את העגל במים קרים כדי "blanch" זה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
לנקז ולשטוף את העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
מרתיחים כ 2 כוסות מים בסיר ולאחר מכן מוסיפים את בצל הפנינה בקצרה לחלוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים ומחליקים עורות מבצל הפנינה ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
5
בסיר גדול, לשלב את העגל עם המניה ומבשלים מכוסה על אש בינונית נמוכה עד העגל הוא מכרז, על 1 1/2 שעות. לאחר העגל כבר מבשלים כ -30 דקות, מוסיפים את השקיקים d ' epices. לאחר מכן לחשוף את הסיר כדי לאפשר את המניה כדי להפחית כדי להגביר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להמיס 4 כפות של החמאה בסיר קטן בהדרגה להוסיף את הקמח לעשות רביכה לבנה. (אל תאפשר את רו לחום.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר וזרוק את השקיק מן התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מוסיפים את הנביכה לסיר התבשיל ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
במחבת אחרת, מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות ומבשלים בעדינות את בצל הפנינה ואת הפטריות עד שהן רכות. למחבת זו, מוסיפים את מיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל פנינהבצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
החום תחת blanquette (תבשיל) חייב להיות כזה כי התבשיל הוא רק מתחת לרתיחה. בסיר קטן להקציף יחד את חלמוני ביצה וקרם (המכונה קשר) ומזג על ידי חימום בעדינות ובהדרגה. (אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
תוסיף את איש הקשר לבלאנקט.
12
מוסיפים את בצל הפנינה השמורה ופטריות. התאם מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות