קושיקשה
מוכן ב12 דק.
מנות27
ציון בריאות8
מגזין

Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין

Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין
Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 27 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן זית, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין, Branzino בגריל עם ירקות, ו Branzino גריל ממולא לימון.

הוראות

1
1 לעשות ויניגרט רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2
שים את הבצל טחון, חרדל, מלח, חומץ, שום ורוזמרין לתוך בלנדר וטהור זה במשך כ 30 שניות. השתמש במרית כדי לגרד את הצדדים של הבלנדר ולרוקן אותו שוב במשך 10-20 שניות. לגרד את הצדדים למטה שוב. הפעל את הבלנדר על נמוך ולקחת את המכסה נשלף את המכסה. להחזיק אותך למסור את החור, כפי שהוא עלול לירוק קצת.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
יוצקים את שמן הזית לאט ולשים את הכובע על גב. כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה עוד פעם אחת. הפעל את הבלנדר בחזרה על נמוך, ולאחר מכן גבוה במשך 60 שניות.אגב, ויניגרט זה יהיה נהדר עם תפוחי אדמה, עוף או הודו או רק מעל סלט השליך.2 לשטוף את הדג מתחת למים קרים. עכשיו לוודא הזימים שלה קשקשים מוסרים כל; מוכר הדגים שלך הוא לא תמיד כל כך חרוץ על משימה זו, ואף אחד לא רוצה בקנה מידה על הצלחת שלו. זימים יכולים להקנות טעם מריר לדגים, ולכן הם צריכים ללכת, מדי.3 השתמש בסכין חדה מאוד ולעשות כמה חתכים על הצדדים של הדג, אולי כל סנטימטר או משהו כזה. בצע את החתכים בזווית לצד הדג, וחתוך עד שתרגיש את עמוד השדרה. אל תנתק את עמוד השדרה, עם זאת. החתכים האלה יעזרו לדגים לבשל מהר יותר. מורחים שמן זית על כל הדגים ומניחים אותו בצד.4 להכין את הגריל שלך לחום גבוה, ישיר. לגרד את הסורגים היטב ולסגור את המכסה. מלח את הדגים היטב. עכשיו קחו מגבת נייר, מלקחיים, ושמן צמחי זול. תביא את כל זה לגריל. מקפלים את מגבת הנייר על פני כמה פעמים, להרטיב אותו עם שמן צמחי, ולהחזיק אותו עם מלקחיים כדי לנגב את הסורגים גריל.5
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סולם מטבחסולם מטבח
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הנח את הדג על הגריל וסגור את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
תן לזה לבשל במשך 5 דקות בלי לגעת בו.6 לפתוח את המכסה, באמצעות מלקחיים, בעדינות לראות אם אתה יכול להרים את הדג מן הסורגים בצורה נקייה. אל תעשי את זה, אבל תבדקי אם יש כתמים דביקים. אם יש לך כמה, לקבל מרית מתכת. השתמש במרית כדי להוציא את הדגים מהכתמים הדביקים.בעזרת מלקחיים ביד אחת, והמרית ביד אחרת, הופכים בעדינות את הדג. אם זה נדבק, לא ביג דיל. זה קורה לפעמים.7 פעם הדג כבר התהפך, תן לו לבשל עוד 3-5 דקות. שוב, לבדוק כתמים דביקים עם מלקחיים ומרית. להוציא אותם בעדינות בעדינות בעדינות להרים את הדג על צלחת. אם הדג ארוך מדי או נראה שהוא עלול להישבר לשניים, השתמש בשתי מריות מתכת במקום במרית המרית והמרית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
טפטף את הויניגרט על הדג והגיש מיד. הולך טוב עם לחם פריך וכוס בירה פילזנר או יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו