Bunder Gerstensuppe (מרק שעורה שוויצרי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. אם יש לך בייקון, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו שעורה ומרק עדשים עם שומן חזיר שוויצרי, שעורה ומרק עדשים עם שומן חזיר שוויצרי, ו סלק ושעורה ריזוטו עם Chard שוויצרי & גבינת עיזים (מתכונים דומים).