Butterscotch-עוגיות פקאן
בלונדיניות ריבת חלב-פקאן עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Butterscotch-עוגיות פקאן, Butterscotch Blondies, ו Butterscotch Blondies (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם לסכל, משאיר overhang על 2 צדדים. חמאה לסכל.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית; להפריש.
הכה את החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, על 3 דקות.
מוסיף את הווניל ומכה עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים פנימה 1/2 כוס כל שבבי חמאה פקאן.
להעביר את הבלילה למנה מוכנה ולחץ עם האצבעות לתוך שכבה אפילו.
אופים עד שהבצק מתחיל לשקוע, כ -15 דקות, ואז מפזרים את 1/4 כוס הנותרים כל שבבי חמאה ופקאנים. המשך אפייה עד נפוח וזהוב וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, 20 עד 25 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין. הרם מתוך המחבת, לקלף את נייר הכסף לחתוך לחתיכות.