קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

Cacciatore עוף

Cacciatore עוף
עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך לימון, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה נהדר. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן תנור לבנים שריפת עץ שלך על פי הוראות היצרן או מחממים תנור קונבנציונאלי ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפלפלים על גיליון עוגיות ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הפלפלים במשך 15 דקות, הופכים מעת לעת עם מלקחיים, כך שהם באמת חרוך שלפוחיות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
שים את הפלפלים לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, קיטור במשך כ 10 דקות כדי לשחרר את העורות. משוך את הליבות ואת הזרעים מן הפלפלים לקלף את עורות מושחרים; קוצצים בגסות את הפלפלים לחתיכות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מתבלים את הקמח באבקת השום, אורגנו מיובש וכמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה רדודה. תחפור את חתיכות העוף בקמח ותקיש את העודף. לטבול כל פיסת ביצה לשטוף מעיל, ואז לדלות שוב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני ויוצקים בערך 1/4 אינץ ' של שמן. מטגנים את העוף בקבוצות, עור בצד למטה, עד פריך, על 5 דקות. להפוך את העוף מעל ולשחום את הצד השני על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את העוף לצלחת צד; זה לא יהיה מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
בזהירות לשפוך את השמן מהמחבת ולהוסיף 1/4 כוס שמן זית נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את המחבת בחזרה על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את האנשובי, פתיתי פלפל אדום, שום, בצל, עגבניות, פרוסות לימון, צלפים, 1/2 של פלפלים אדומים קלויים, ו 1/2 של בזיליקום; העונה עם מלח ופלפל. חלק זה של המתכון הולך להיות הבסיס שלך. מה שאנחנו מחפשים הוא עיסת ירקות ריחני, כך מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהכל מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אנשוביאנשובי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מוסיף את שאר פלפלים קלויים ובזיליקום. הכנס את העוף לתבשיל ושפוך פנימה את היין ואת מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תבשילתבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מעבירים את העוף cacciatore לתנור החם ומבשלים 20 עד 30 דקות עד העוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, פירהפילה אנשובי, פירה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש (מומלץ: פינו גריג'יו)יין לבן יבש (מומלץ: פינו גריג'יו)1גדול(קיבלר)(קיבלר)1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1קבוצותבזיליקום טרי, יד קרועה (1/4 חבורה כדי טעם הבסיס, 1/4 חבורה כדי לסיים את המנה)בזיליקום טרי, יד קרועה (1/4 חבורה כדי טעם הבסיס, 1/4 חבורה כדי לסיים את המנה)4שיני שום, פרוסותשיני שום, פרוסות2(חוֹרֶף)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1לימון, פרוס במעגלים דק ניירלימון, פרוס במעגלים דק נייר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש6פלפל אדוםפלפל אדום11 קילו קישואים,שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי2largesעגבניות בשלות, קצוץ גסעגבניות בשלות, קצוץ גס2קילוגרםעוף מגוון שלם חינם, לחתוך 8 חתיכותעוף מגוון שלם חינם, לחתוך 8 חתיכות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו