קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

Cacciatore עוף

Cacciatore עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Cacciatore. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 99 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1465 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מעט פרמזן, שום, פתיתי צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מפזרים את חתיכות העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל. עובדים בקבוצות, מניחים את העוף במחבת, עור בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. להפוך את העוף מעל ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את העוף לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
הוסף עוד כף שמן למחבת וחום עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב והנוזל שלהם התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
7
הסר לצלחת.
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן, את הבצל ואת פלפלים למחבת ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את השום, צ ' ילי סראנו ופתיתי פלפל אדום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל סראנופלפל סראנו
שוםשום
ייןיין
10
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות, רוזמרין וקורנית, ומביאים לרתיחה. להחזיר את הבשר הכהה ואת הפטריות למחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים עד העוף הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
פטריותפטריות
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
בשרבשר
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבשר הלבן למחבת, מכסים וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הסר את העוף בכפית מחוררת לקערה רדודה גדולה ואהלו אותו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
להעלות את החום מתחת למחבת גבוה לבשל את הנוזל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה עקביות רוטב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מתבלים במלח, פלפל ודבש. מערבבים בזיליקום וצלפים, ושופכים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
צלפיםצלפים
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
דבשדבש
רוטברוטב
מלחמלח
15
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
16
מגישים מעל ספגטי ומפזרים פרמזן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
פרמזןפרמזן

מרכיבים

794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף, עם מיצים, מחיתעגבניות שזיף, עם מיצים, מחית22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים מברקים, סחוטיםצלפים מברקים, סחוטים2קילוגרםעוף, לחתוך 8 חתיכות (שדיים חצוי)עוף, לחתוך 8 חתיכות (שדיים חצוי)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתוצרת בית או מרק עוף דל נתרן משומרתוצרת בית או מרק עוף דל נתרן משומר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ספגטי, מבושל אל דנטהספגטי, מבושל אל דנטה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, מרובעיםפטריות קרמיני, מרובעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץ, בתוספת זרדים לקישוטבזיליקום טרי קצוץ, בתוספת זרדים לקישוט3ענפים קטניםרוזמרין טרירוזמרין טרי3sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4שרימפס וורידיםדבשדבש1סראנו או חלפיניו צ'ילה, קצוץ דקסראנו או חלפיניו צ'ילה, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםפרמזן מגולח דקפרמזן מגולח דק0חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צהוב, דק juliennedפלפל צהוב, דק julienned

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.