תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Cacciatore. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 99 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1465 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מעט פרמזן, שום, פתיתי צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מפזרים את חתיכות העוף משני הצדדים עם מלח ופלפל. עובדים בקבוצות, מניחים את העוף במחבת, עור בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות. להפוך את העוף מעל ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חתיכות עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את העוף לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
הוסף עוד כף שמן למחבת וחום עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב והנוזל שלהם התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
7
הסר לצלחת.
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן, את הבצל ואת פלפלים למחבת ומבשלים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את השום, צ ' ילי סראנו ופתיתי פלפל אדום, ומבשלים 1 דקה. מערבבים את היין ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פלפל סראנו
שום
יין
10
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות, רוזמרין וקורנית, ומביאים לרתיחה. להחזיר את הבשר הכהה ואת הפטריות למחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים עד העוף הוא רך, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
פטריות
רוזמרין
עגבנייה
בשר
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הבשר הלבן למחבת, מכסים וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הסר את העוף בכפית מחוררת לקערה רדודה גדולה ואהלו אותו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
רדיד אלומיניום
13
להעלות את החום מתחת למחבת גבוה לבשל את הנוזל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה עקביות רוטב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מתבלים במלח, פלפל ודבש. מערבבים בזיליקום וצלפים, ושופכים את הרוטב על העוף.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.