קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

Cakespy: הפסחא ממתקים קינוח צלחת טאקו

Cakespy: הפסחא ממתקים קינוח צלחת טאקו
גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, שמן צמחי, סוכריות פסחא על פי בחירתך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Cakespy: תירס חג הפסחא תוצרת בית, Cakespy: תירס מוקרם ממתקים, ו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הביצים וסוכר בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף חמאה מומסת, שמנת, וניל. בהדרגה מוסיפים את הקמח ואת המלח ומקציפים עד חלקה. החובט צריך להיות שלילי, כמו בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מחממים מחבת קטנה שאינה מקל או מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים כמות קטנה של שמן צמחי במחבת (לא את כולו; אתה יכול לחדש לפי הצורך), וכאשר מנצנץ, לשפוך על 1/4 כוס הבלילה למחבת; לסובב את המחבת כדי ליצור מעגל, על 5 סנטימטרים בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כאשר החלק התחתון הוא חום זהוב, להפוך אותו ומבשלים עד הזהב בצד השני (זה היה בערך 1 דקה עבור כל צד, בשבילי).
6
הסר את" קונכיית טאקו " מהמחבת, ובעוד עדיין חם, לעטוף מעל ידית השומן של כף עץ או עמיד בחום, כדי ליצור צורה טאקו. זה יתחיל להחזיק את צורתו לאחר כמה דקות; להכניס חצי קיסם או פיסת נייר אלומיניום מרופדת כדי להבטיח כי הוא שומר על הצורה ולא להיכנע.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חזור עם הבלילה הנותרת; אתה צריך 6-8 קונכיות טאקו. לחדש את שמן הירקות לפי הצורך, אם המחבת שלך הוא מקבל יבש למראה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בעוד הקליפות מתקררות, ממיסים את השוקולד ומתקצרים בחלק העליון של הדוד הכפול. אין צורך להשתמש בשוקולד שמגיע בצורת ארנב, אבל זה עולה בקנה אחד עם נושא חג הפסחא, ומאוד מספק לראות אותם נמסים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
לאחר נמס, בעדינות מעיל את החלק הפנימי של" קונכיות טאקו " עם שוקולד, באמצעות מברשת מאפה. הכנס מחדש את הקיסמים שלך או לסכל כדי שהם לא ייכנעו.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
תן להם להירגע במשך כשעה, כך שהשוקולד יכול להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
בשלב זה, כפית של גלידה לתוך כל פגז מחכה. אם אתה לא מגיש את הטאקו מיד, אתה יכול לעטוף אותם בנייר שעווה בשלב זה ולאחסן במקפיא עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12
לאחר מוכן לשרת, להוסיף קומץ של כל ממתק הפסחא לערבב אתה רוצה; אתה יכול ללחוץ אותו לתוך הגלידה כדי להבטיח שזה מקלות. מעל כל טאקו עם הקוקוס בצבע ירוק שלך.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1
מגישים כל טאקו עם כפית של פודינג אורז משובץ עם שעועית ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.