Cakespy: הפסחא ממתקים קינוח צלחת טאקו
גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, שמן צמחי, סוכריות פסחא על פי בחירתך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Cakespy: תירס חג הפסחא תוצרת בית, Cakespy: תירס מוקרם ממתקים, ו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הביצים וסוכר בקערה גדולה עד קצף.
להקציף חמאה מומסת, שמנת, וניל. בהדרגה מוסיפים את הקמח ואת המלח ומקציפים עד חלקה. החובט צריך להיות שלילי, כמו בלילת פנקייק.
מחממים מחבת קטנה שאינה מקל או מחבת לחום בינוני גבוה.
יוצקים כמות קטנה של שמן צמחי במחבת (לא את כולו; אתה יכול לחדש לפי הצורך), וכאשר מנצנץ, לשפוך על 1/4 כוס הבלילה למחבת; לסובב את המחבת כדי ליצור מעגל, על 5 סנטימטרים בקוטר.
כאשר החלק התחתון הוא חום זהוב, להפוך אותו ומבשלים עד הזהב בצד השני (זה היה בערך 1 דקה עבור כל צד, בשבילי).
הסר את" קונכיית טאקו " מהמחבת, ובעוד עדיין חם, לעטוף מעל ידית השומן של כף עץ או עמיד בחום, כדי ליצור צורה טאקו. זה יתחיל להחזיק את צורתו לאחר כמה דקות; להכניס חצי קיסם או פיסת נייר אלומיניום מרופדת כדי להבטיח כי הוא שומר על הצורה ולא להיכנע.
חזור עם הבלילה הנותרת; אתה צריך 6-8 קונכיות טאקו. לחדש את שמן הירקות לפי הצורך, אם המחבת שלך הוא מקבל יבש למראה.
בעוד הקליפות מתקררות, ממיסים את השוקולד ומתקצרים בחלק העליון של הדוד הכפול. אין צורך להשתמש בשוקולד שמגיע בצורת ארנב, אבל זה עולה בקנה אחד עם נושא חג הפסחא, ומאוד מספק לראות אותם נמסים.
לאחר נמס, בעדינות מעיל את החלק הפנימי של" קונכיות טאקו " עם שוקולד, באמצעות מברשת מאפה. הכנס מחדש את הקיסמים שלך או לסכל כדי שהם לא ייכנעו.
תן להם להירגע במשך כשעה, כך שהשוקולד יכול להגדיר.
בשלב זה, כפית של גלידה לתוך כל פגז מחכה. אם אתה לא מגיש את הטאקו מיד, אתה יכול לעטוף אותם בנייר שעווה בשלב זה ולאחסן במקפיא עד שאתה מוכן לשרת.
לאחר מוכן לשרת, להוסיף קומץ של כל ממתק הפסחא לערבב אתה רוצה; אתה יכול ללחוץ אותו לתוך הגלידה כדי להבטיח שזה מקלות. מעל כל טאקו עם הקוקוס בצבע ירוק שלך.
מגישים כל טאקו עם כפית של פודינג אורז משובץ עם שעועית ג ' לי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.