קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל

Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל
המתכון Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חומץ, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2505 היו אומרים שהוא פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בטיגון עמוק, רביולי מטוגן בשמן עמוק על מקל, ו ממתקים מטוגנים בשמן עמוק על מקל.

הוראות

1
התחל על ידי קילוף העטיפות של הקאפקייקס שלך, וחנית כל אחד עם מקל ארטיק, כך שהוא מוטבע לתוך הציפוי אבל לא לחטט העליון. להקפיא אותם לפחות 2 שעות,או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
2
כאשר הקאפקייקס שלך מתקרבים לסוף התקופה המקררת, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים 1 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת האפייה והמלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר הבלילה פנקייק - אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את הקאפקייקס בו), לטאטא את הקמח הנותר עד שהוא הגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את הקאפקייקס על מקלות מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם, כך שהקאפקייקס מטוגנים מאוחר יותר לא מתחממים מדי בזמן הישיבה בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
8
ראשית, לדלות הקאפקייק שלך בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקישו על עודף והתגלגלו לתערובת הבלילה הרטובה עד שהיא מצופה לחלוטין מכל הצדדים (החלק התחתון עשוי להיות חשוף; זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
לטבול במהירות את הקאפקייק המוכה לתוך השמן, מחזיק את המקל מהקצה מאוד (לא להפיל אותו או שאתה עלול לקבל ניתזי שמן!). אתה תהיה רק טבילה כל עוגה לזמן קצר מאוד, אז לפקוח עין על זה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
לא לבשתי כפפות לחלק הזה ולא נכוויתי או ניתז, אבל מאחר והשמן חם מאוד, זה יכול להיות רעיון טוב ללבוש כפפת תנור כדי להקטין את הסבירות של נתז על הידיים שלך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
11
לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים, להסיר את הקאפקייק מן השמן ולהעביר לצלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף. חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם שאר הקאפקייקס, חובט בהם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק ואת הקאפקייקס יספגו יותר מדי שומן; אם הוא חם מדי, בחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל קאפקייקס מופשר חלקית בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
האם יש לך בלילה נוסף? נשאר לי קצת אחרי שטיגנתי את כל העוגות שלי, אז השתמשתי בזה לטגן בשמן עמוק כמה כוסות חמאת בוטנים. זה היה טעים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג עוגות עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "