Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל
המתכון Cakespy: עוגות מטוגנות בשמן עמוק על מקל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חומץ, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2505 היו אומרים שהוא פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Cakespy: ממתקי ליל כל הקדושים בטיגון עמוק, רביולי מטוגן בשמן עמוק על מקל, ו ממתקים מטוגנים בשמן עמוק על מקל.
הוראות
התחל על ידי קילוף העטיפות של הקאפקייקס שלך, וחנית כל אחד עם מקל ארטיק, כך שהוא מוטבע לתוך הציפוי אבל לא לחטט העליון. להקפיא אותם לפחות 2 שעות,או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
כאשר הקאפקייקס שלך מתקרבים לסוף התקופה המקררת, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מניחים 1 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת האפייה והמלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר הבלילה פנקייק - אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את הקאפקייקס בו), לטאטא את הקמח הנותר עד שהוא הגיע עקביות הרצוי.
הסר את הקאפקייקס על מקלות מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם, כך שהקאפקייקס מטוגנים מאוחר יותר לא מתחממים מדי בזמן הישיבה בחוץ.
ראשית, לדלות הקאפקייק שלך בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקישו על עודף והתגלגלו לתערובת הבלילה הרטובה עד שהיא מצופה לחלוטין מכל הצדדים (החלק התחתון עשוי להיות חשוף; זה בסדר).
לטבול במהירות את הקאפקייק המוכה לתוך השמן, מחזיק את המקל מהקצה מאוד (לא להפיל אותו או שאתה עלול לקבל ניתזי שמן!). אתה תהיה רק טבילה כל עוגה לזמן קצר מאוד, אז לפקוח עין על זה.
לא לבשתי כפפות לחלק הזה ולא נכוויתי או ניתז, אבל מאחר והשמן חם מאוד, זה יכול להיות רעיון טוב ללבוש כפפת תנור כדי להקטין את הסבירות של נתז על הידיים שלך.
לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים, להסיר את הקאפקייק מן השמן ולהעביר לצלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף. חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם שאר הקאפקייקס, חובט בהם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק ואת הקאפקייקס יספגו יותר מדי שומן; אם הוא חם מדי, בחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל קאפקייקס מופשר חלקית בפנים.
האם יש לך בלילה נוסף? נשאר לי קצת אחרי שטיגנתי את כל העוגות שלי, אז השתמשתי בזה לטגן בשמן עמוק כמה כוסות חמאת בוטנים. זה היה טעים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג עוגות עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "