Cakespy: עוגת פירורים בהמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: עוגת פירורים בהמות. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3575 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cakespy: עוגת פירורים לנער, Cakespy: עוגת דלעת בצנצנת, ו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הציפוי. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
הסר מהחום וקריר במשך כ 5 דקות, אבל לא מאפשרים לחמאה להיות קרה.
מעבירים את החמאה לקערת ערבוב גדולה מאוד.
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, תמצית וניל וקינמון. המתכון המקורי הציע ערבוב עם מזלגות מטבח כדי להביא את התערובת יחד, אבל הלכתי אחד טוב יותר בשימוש מלקחיים סלט בגלל נפח מוחלט. מערבבים יחד עד התערובת יוצרת פירורים קטנים. תניח בצד.
מחממים את התנור ל 177° עם המתלה בשליש התחתון של התנור.
חמאה 9x13 אינץ מחבת. אבק את המחבת בקלילות עם קמח לכל מטרה.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא יחד. תניח בצד.
חותכים את החמאה לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים אותם בקערה גדולה של מערבל חשמלי סטנדאפ מצויד מקצף או מצורף משוט. לרכך את החמאה במהירות נמוכה. הגדל את המהירות בינונית-גבוהה ושמנת עד חלקה ואור בצבע, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר, 1 כף בכל פעם, לוקח בערך 6 עד 8 דקות כדי למזג אותו היטב. לגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים את הביצה, ומכים, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנצח על 1 דקה יותר. תערובת בוניל.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך.
מוסיפים את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, חלוקת תערובת הקמח ל 3 חלקים והשמנת החמוצה ל 2 חלקים, החל וכלה בקמח.
מערבבים רק עד משולב לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים במשך 10 שניות יותר.
להפוך את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את פני השטח עם החלק האחורי של כף או מרית גומי. זה רק בקושי יכסה את החלק התחתון בשכבה דקה.
קח קומץ של תערובת פירור ולעשות אגרוף ללחוץ על התערובת לתוך גוש גדול. ואז להפריד לתוך אשכולות קטנים יותר, פיזור אותם על החלק העליון של הבלילה עוגה. חזור עד שכל הפירורים שימשו. נסה לוודא כי כל משטח של חלק העוגה מכוסה, כפי שהוא יהיה בועה למעלה בכל פערים שאתה משאיר על גבי. העוגה שלי בשלב מסוים התחילה לטפטף דרך בפינה, אז אולי כדאי לך להשאיר תבנית אפייה דקה מתחת למחבת העוגה רק כדי להבטיח לא נשפך.
לטף בעדינות את הפירורים לתוך הבלילה עם כף היד שלך, אבל לא ללחוץ קשה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דקות, או עד העוגה הוא חום זהוב על גבי ומתחיל לבוא משם טופס הצדדים של המחבת.
הערה: ייתכן שתבחין כי העוגה מרגישה כבדה למדי. מתוך סקרנות, שקלתי את זה לפני ששמתי את זה בתנור. היא שקלה כמעט 11 פאונד. אמנם, זה כולל את המשקל של צלחת אפיית pyrex, אבל עדיין די חסון, לא?