קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק
Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, המגישה הצעה: רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקבלת בצק calzone: בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר לטאטא יחד עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות שוב במשך 30 עד 40 דקות. במהלך העלייה האחרונה, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
עבור האספסוף ברוקולי ומילוי נקניק: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ולהכין אמבט קרח מלוח היטב. לזרוק את האספסוף ברוקולי במים הרותחים, לרחרח ולאחר מכן להסיר לאמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
בואו מגניב ולאחר מכן קוצצים גס.
11
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
מוסיפים את הנקניק וקוצצים אותו עם קצה כפית מטבח גדולה. מבשלים עד הנקניק הוא חום ומתפורר. מערבבים את rabe ברוקולי ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים בריקוטה ופרמזן. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
כדי להרכיב: לאחר שהבצק נח, מחלקים את הבצק לתשעה כדורי 2 אינץ'. (שמור 3 כדורים למטרה אחרת.) על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את כדורי בצק 6 לעיגולים 8 אינץ 'כי הם על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים על 3/4 כוס המילוי על החצי התחתון של עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
17
צחצח את הקצה התחתון של המעגל עם שטיפת הביצים. מקפלים את החצי העליון של המעגל מעל כמעט לפגוש את הקצה התחתון של הבצק. מקפלים את הקצה התחתון של הבצק מעבר לקצה העליון וסוגרים אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
18
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה ומפזרים זרעי שומשום. חזור על תהליך זה עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
19
מניחים את calzones מלא על מגשי גיליון ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
20
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב עגבניות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)