קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק
Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, המגישה הצעה: רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקבלת בצק calzone: בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר לטאטא יחד עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות שוב במשך 30 עד 40 דקות. במהלך העלייה האחרונה, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
עבור האספסוף ברוקולי ומילוי נקניק: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ולהכין אמבט קרח מלוח היטב. לזרוק את האספסוף ברוקולי במים הרותחים, לרחרח ולאחר מכן להסיר לאמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בואו מגניב ולאחר מכן קוצצים גס.
11
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את הנקניק וקוצצים אותו עם קצה כפית מטבח גדולה. מבשלים עד הנקניק הוא חום ומתפורר. מערבבים את rabe ברוקולי ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים בריקוטה ופרמזן. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
כדי להרכיב: לאחר שהבצק נח, מחלקים את הבצק לתשעה כדורי 2 אינץ'. (שמור 3 כדורים למטרה אחרת.) על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את כדורי בצק 6 לעיגולים 8 אינץ 'כי הם על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מניחים על 3/4 כוס המילוי על החצי התחתון של עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
צחצח את הקצה התחתון של המעגל עם שטיפת הביצים. מקפלים את החצי העליון של המעגל מעל כמעט לפגוש את הקצה התחתון של הבצק. מקפלים את הקצה התחתון של הבצק מעבר לקצה העליון וסוגרים אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
18
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה ומפזרים זרעי שומשום. חזור על תהליך זה עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
19
מניחים את calzones מלא על מגשי גיליון ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב עגבניות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס