Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק
Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, המגישה הצעה: רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקבלת בצק calzone: בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר לטאטא יחד עם מים חמים.
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות שוב במשך 30 עד 40 דקות. במהלך העלייה האחרונה, לעשות את המילוי.
עבור האספסוף ברוקולי ומילוי נקניק: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ולהכין אמבט קרח מלוח היטב. לזרוק את האספסוף ברוקולי במים הרותחים, לרחרח ולאחר מכן להסיר לאמבט הקרח.
בואו מגניב ולאחר מכן קוצצים גס.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מוסיפים את הנקניק וקוצצים אותו עם קצה כפית מטבח גדולה. מבשלים עד הנקניק הוא חום ומתפורר. מערבבים את rabe ברוקולי ולהסיר מהחום.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים בריקוטה ופרמזן. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהניח בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להרכיב: לאחר שהבצק נח, מחלקים את הבצק לתשעה כדורי 2 אינץ'. (שמור 3 כדורים למטרה אחרת.) על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את כדורי בצק 6 לעיגולים 8 אינץ 'כי הם על 1/4 אינץ' עבה.
מניחים על 3/4 כוס המילוי על החצי התחתון של עיגול בצק.
צחצח את הקצה התחתון של המעגל עם שטיפת הביצים. מקפלים את החצי העליון של המעגל מעל כמעט לפגוש את הקצה התחתון של הבצק. מקפלים את הקצה התחתון של הבצק מעבר לקצה העליון וסוגרים אותו.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה ומפזרים זרעי שומשום. חזור על תהליך זה עם שאר הבצק ומילוי.
מניחים את calzones מלא על מגשי גיליון ואופים במשך 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב עגבניות אם תרצה.