Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, המגישה הצעה: רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקבלת בצק calzone: בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר לטאטא יחד עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות שוב במשך 30 עד 40 דקות. במהלך העלייה האחרונה, לעשות את המילוי.
עבור האספסוף ברוקולי ומילוי נקניק: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ולהכין אמבט קרח מלוח היטב. לזרוק את האספסוף ברוקולי במים הרותחים, לרחרח ולאחר מכן להסיר לאמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
בואו מגניב ולאחר מכן קוצצים גס.
11
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את הנקניק וקוצצים אותו עם קצה כפית מטבח גדולה. מבשלים עד הנקניק הוא חום ומתפורר. מערבבים את rabe ברוקולי ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים בריקוטה ופרמזן. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהניח בצד.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
כדי להרכיב: לאחר שהבצק נח, מחלקים את הבצק לתשעה כדורי 2 אינץ'. (שמור 3 כדורים למטרה אחרת.) על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את כדורי בצק 6 לעיגולים 8 אינץ 'כי הם על 1/4 אינץ' עבה.
מניחים על 3/4 כוס המילוי על החצי התחתון של עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
צחצח את הקצה התחתון של המעגל עם שטיפת הביצים. מקפלים את החצי העליון של המעגל מעל כמעט לפגוש את הקצה התחתון של הבצק. מקפלים את הקצה התחתון של הבצק מעבר לקצה העליון וסוגרים אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
18
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה ומפזרים זרעי שומשום. חזור על תהליך זה עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
19
מניחים את calzones מלא על מגשי גיליון ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב עגבניות אם תרצה.