קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק

Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק
Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, המגישה הצעה: רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו Calzones ממולא ברוקולי Rabe ונקניק, ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe, ו ריקוטה Calzones עם נקניק וברוקולי Rabe (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לקבלת בצק calzone: בקערה קטנה, לשלב את השמרים וסוכר לטאטא יחד עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בואו לשבת במשך 15 דקות; כאשר המים נראים מקציפים ומריח מאוד שמרים, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו הבצק, להוסיף את הקמחים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים בתערובת שמרים-מים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
6
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כאשר כדור בצק נוצר, להמשיך ללוש עד הבצק הוא חזק בכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
שמן קל קערה ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת תה או לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מניחים את הקערה במקום חם כדי לאפשר עלייה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף הבצק למטה ולתת לו לעלות שוב במשך 30 עד 40 דקות. במהלך העלייה האחרונה, לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
עבור האספסוף ברוקולי ומילוי נקניק: להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה ולהכין אמבט קרח מלוח היטב. לזרוק את האספסוף ברוקולי במים הרותחים, לרחרח ולאחר מכן להסיר לאמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
בואו מגניב ולאחר מכן קוצצים גס.
11
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הנקניק וקוצצים אותו עם קצה כפית מטבח גדולה. מבשלים עד הנקניק הוא חום ומתפורר. מערבבים את rabe ברוקולי ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
13
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומערבבים בריקוטה ופרמזן. טעם כדי לוודא שזה טעים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
14
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
כדי להרכיב: לאחר שהבצק נח, מחלקים את הבצק לתשעה כדורי 2 אינץ'. (שמור 3 כדורים למטרה אחרת.) על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את כדורי בצק 6 לעיגולים 8 אינץ 'כי הם על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
16
מניחים על 3/4 כוס המילוי על החצי התחתון של עיגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
צחצח את הקצה התחתון של המעגל עם שטיפת הביצים. מקפלים את החצי העליון של המעגל מעל כמעט לפגוש את הקצה התחתון של הבצק. מקפלים את הקצה התחתון של הבצק מעבר לקצה העליון וסוגרים אותו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
18
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה ומפזרים זרעי שומשום. חזור על תהליך זה עם שאר הבצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
19
מניחים את calzones מלא על מגשי גיליון ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב עגבניות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)

מרכיבים

1חבורהברוקולי ראבה, גבעולים קשים הוסרוברוקולי ראבה, גבעולים קשים הוסרו2(חוֹרֶף)קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים2ביצים מוכות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוףביצים מוכות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח גלוטן גבוהקמח גלוטן גבוה4קישוריםנקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרו11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד לקערהשמן זית כתית מעולה, ועוד לקערה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטהריקוטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולת, ועוד לאבקקמח סולת, ועוד לאבק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6ריבס, קצוץ טרי או קפואהצעה: רוטב עגבניות רב תכליתי, כגון רוטב מרינרה של אן, אופציונליהצעה: רוטב עגבניות רב תכליתי, כגון רוטב מרינרה של אן, אופציונלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים