Canapés סלמון מערב
מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול מפוזרים, גבינת שום, מלפפון, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט הסלמון הצפון מערבי, קרפ סלמון מעושן צפון-מערבי, ו פסטה סלמון מעושן מעולה בצפון מערב (מתכונים דומים).
הוראות
לא יותר מ 1 שעה לפני ההגשה, לחתוך 32 פרוסות לרוחב של מלפפון; לארגן על צלחת הגשה.
מערבבים גבינה ושמנת חמוצה בקערה עד חלקה; כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול צינור על פרוסות מלפפון.
חותכים סלמון ל -32 חתיכות; לעצב כל אחד לגליל ומקום על תערובת גבינה.
מקשטים בשמיר, אם תרצה, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.