קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר

Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר
טארטלי בננה עם רוטב שוקולד מריר-מתוק עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מים חמים, רוטב שוקולד-פורט מריר, גלידת vanillan פרימיום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר, עוגת בננה עם קרמל ברוטב שוקולד מריר, ו אגסים מקורמלים, גבינת עיזים ועוגות שוקולד.

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
להוסיף קמח; לנצח עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
3
מחממים תנור ל 177°. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות שוות. לחץ 1 חתיכת שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים קרום עד חום זהוב עמוק מבושל דרך, כ 25 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת חום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים חצי בננות למחבת בשכבה אחת; מבשלים עד בננות חומות בתחתית, כ 45 שניות. באמצעות מרית דקה, להפוך פרוסות מעל; מפזרים סוכר 1/4 כוס באופן שווה על בננות. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והופך לזהב, לפעמים מסתחרר מחבת, כ -3 דקות. הפוך פרוסות בננה מעל; להוסיף 3 כפות מים חמים ולהמשיך לבשל עד קרמל מתעבה מעט, מחבת מתערבלת, על 2 דקות. מסדרים פרוסות בננה בכל אחד מהקרום של 3 טארטלט; כפית כל קרמל ממחבת מעל. מחבת נקייה, ואז לחזור על ההליך עם הנותרים חמאה, בננות, סוכר ומים. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
קרמלקרמל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
3
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. חם ב 350°f תנור 10 דקות לפני המשך המתכון.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מעל כל טארטלט עם כף גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
5
טפטוף כל טארט עם רוטב שוקולד-פורט מריר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
רוטברוטב
יציאהיציאה