תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר הים תיכוני בגריל עם שומר ורוטב חמאת פרנו. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם אורגנו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו לובסטר בגריל עם חמאת פרנו-קפר, סנאפר אדום אפוי ברוטב עגבניות ים תיכוני, ו סלמון עם שומר ופרנו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
יש לשטוף את סנאפר במים נקיים. להתייבש עם מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מגבות נייר
3
הסר כל סנפירים גדולים עם מזמרה מטבח חדה. מתבלים את החלק הפנימי של הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
4
הסר את צמרות ירוק עלים מראשי השומר. באמצעות הירוקים מ 1 של ראשי שומר, דברים בתוך הדג. שמור את נורות שומר והירוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שומר
ירוק
דגים
5
מוסיף את הקורנית אורגנו ולחץ סגור. הפוך 3 פרוסות אלכסוניות בכל צד של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
טימין
6
חתוך עד העצם. הכנס 1 פרוסת לימון לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
לימון
עצם
7
מברישים את כל הדגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
שמן זית
8
נקה את פני השטח של הגריל עם מברשת גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
צחצח את פני השטח של הגריל החם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מניחים את סנאפר אדום ממולא על הגריל שחומם מראש בזווית 45 מעלות ומבשלים כ 10 דקות או עד הדג בקלות מרים את הגריל. עם 2 מריות, בזהירות להפוך 90 מעלות ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים את הצד השני כדי doneness הרצוי, לפחות עוד 10 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדום
דגים
ציוד שתשתמש בו
מרית
גריל
11
בינתיים, לחתוך את נורות שומר שמורות לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
12
טפטוף עם שמן זית ומניחים על הגריל. גריל עד רך וזהוב חום, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
הסר לצלחת ולשמור חם.
1
מניחים סיר קטן על הגריל או על מבער מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
2
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
הוסף את מיץ לימון Pernod ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Pernod
4
עם שאר עלי שומר שמורים, להסיר את העלים הפנימיים במכרז לקצוץ דק. אתה צריך בערך 1/4 כוס קצוץ שומר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומר
5
הסר את תערובת המים / לימון מהחום וקצף בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה משולבת, מוסיפים את עלי השומר הקצוצים ומקציפים היטב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
שומר
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
כאשר הדג מבושל והבשר אטום ומרים בקלות מהעצם, להסיר בזהירות באמצעות 2 מריות מתכת חסון במקום על מגש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.