קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

סנאפר שלם בגריל ים תיכוני עם שומר ורוטב חמאה פרנו

סנאפר שלם בגריל ים תיכוני עם שומר ורוטב חמאה פרנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר הים תיכוני בגריל עם שומר ורוטב חמאת פרנו. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם אורגנו, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו לובסטר בגריל עם חמאת פרנו-קפר, סנאפר אדום אפוי ברוטב עגבניות ים תיכוני, ו סלמון עם שומר ופרנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
יש לשטוף את סנאפר במים נקיים. להתייבש עם מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
סנאפרסנאפר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
3
הסר כל סנפירים גדולים עם מזמרה מטבח חדה. מתבלים את החלק הפנימי של הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
4
הסר את צמרות ירוק עלים מראשי השומר. באמצעות הירוקים מ 1 של ראשי שומר, דברים בתוך הדג. שמור את נורות שומר והירוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
ירוקירוק
דגיםדגים
5
מוסיף את הקורנית אורגנו ולחץ סגור. הפוך 3 פרוסות אלכסוניות בכל צד של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
טימיןטימין
6
חתוך עד העצם. הכנס 1 פרוסת לימון לכל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
עצםעצם
7
מברישים את כל הדגים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
שמן זיתשמן זית
8
נקה את פני השטח של הגריל עם מברשת גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
צחצח את פני השטח של הגריל החם בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
מניחים את סנאפר אדום ממולא על הגריל שחומם מראש בזווית 45 מעלות ומבשלים כ 10 דקות או עד הדג בקלות מרים את הגריל. עם 2 מריות, בזהירות להפוך 90 מעלות ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות. הפעל דגים ומבשלים את הצד השני כדי doneness הרצוי, לפחות עוד 10 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
11
בינתיים, לחתוך את נורות שומר שמורות לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
12
טפטוף עם שמן זית ומניחים על הגריל. גריל עד רך וזהוב חום, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
הסר לצלחת ולשמור חם.
1
מניחים סיר קטן על הגריל או על מבער מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
גרילגריל
2
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
הוסף את מיץ לימון Pernod ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
PernodPernod
4
עם שאר עלי שומר שמורים, להסיר את העלים הפנימיים במכרז לקצוץ דק. אתה צריך בערך 1/4 כוס קצוץ שומר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
5
הסר את תערובת המים / לימון מהחום וקצף בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם. כאשר החמאה משולבת, מוסיפים את עלי השומר הקצוצים ומקציפים היטב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
שומרשומר
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
כאשר הדג מבושל והבשר אטום ומרים בקלות מהעצם, להסיר בזהירות באמצעות 2 מריות מתכת חסון במקום על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
מגישים את הדג עם קצת רוטב חמאת פרנו ושומר בגריל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שומרשומר
PernodPernod
רוטברוטב
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו