Carciofi Sott ' Olio: ארטישוק במרינדה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו עלי נענע, שמן זית פלוס, פתיתי צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא, Carciofi Arrostiti (ארטישוק קלוי), ו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni) (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הארטישוקים לחתוך 1/2 אינץ ' פלחי עבה ולשפשף עם לימון לחתוך. בסיר גדול וכבד, מערבבים את הארטישוקים, שום, פתיתי צ ' ילה ועלי נענע ומכסים בשמן זית.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומביאים לרתיחה. ברגע שהמרכז רותח, להסיר מהחום, לכסות, ולאפשר להתקרר בשמן.
מעבירים את הארטישוקים המקוררים לצנצנת נקייה, מוסיפים קמצוץ של צ ' ילי כל כוס של חתיכות ארטישוק, מכסים בשמן החדש ואת החותם. כדי לשרת, לנקז את השמן ולשרת בטמפרטורת החדר או מחדש מחומם במחבת סאוט, מתובל במלח ופלפל.