Cavatelli עם רוטב בשר סרדיני
Cavatelli עם רוטב בשר סרדיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 897 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, cavatelli, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו ארוחת ערב: רוטב נקניק סרדיני, תוצרת בית cavatelli עם רוטב עגבניות פשוט, ו Cavatelli עם עוף ברוטב פלפל אדום קלוי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי, מחממים 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים את הבשר במזלג, עד שהוא כבר לא ורוד, על 5 דקות.
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את הנותרים 2 כפות שמן למחבת. מערבבים את הבצל והשום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, נענע, פטרוזיליה, מים, מלח, וקמצוץ 1 של זעפרן. מבשלים עד מעובה, כ -15 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את cavatelli עם זעפרן קורט הנותרים עד שזה עתה נעשה, 10 עד 15 דקות. שמור 1/2 כוס מי הפסטה.
מסננים את cavatelli ולזרוק עם רוטב בשר, בזיליקום, מי פסטה שמורות, והגבינה.
מגישים עם פקורינו רומנו נוסף.
תחליפי נקניק: אם אתה לא יכול למצוא נקניק איטלקי חם, להשתמש חזיר טחון או נקניק מתון ורבע כפית פתיתי פלפל אדומים יבשים.
המלצת יין: יינות אדומים מסרדיניה הם כמעט בלתי אפשריים למצוא בארה " ב, אבל אשוח חסון, שנעשו על פני המים בקלבריה מענבי gaglioppo, יהיה תחליף נאה.