Chapatis מחיטה מלאה
אם יש לכם קמח, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו Chickpea & תרד chapatis, מרק עדשים אדום חריף עם גבינה chapatis, ו פוסט מגורר חיטה בננה-צימוקים מאפינס חיטה (מתכונים דומים).
הוראות
כפות קלות קמחות לתוך כוסות מדידה; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ומים בקערה גדולה. הקש תערובת יחד באמצעות מרית גומי או הידיים. (
התערובת יבשה אבל תישאר ביחד.) להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 3 דקות. לכסות ולתת לנוח 15 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור.
מגלגלים 1 כדור למעגל 5 אינץ ' (עיגולים יהיו דקים מאוד) על משטח מקומח קלות (מכסים את הבצק הנותר תוך כדי עבודה כדי למנוע ממנו להתייבש).
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מניחים 1 עגול בצק במחבת, ומבשלים 30 שניות או עד כתמים חומים מופיעים, מפנה לאחר כ 15 שניות.
מניחים את הלחם על מדף קירור מעל עינו של מבער גז. להחזיק לחם מעל להבה עם מלקחיים, מפנה עד שני הצדדים של הלחם הם נפוחים כתמים חומים מופיעים. (כמה chapatis יהיה לנשוף יותר מאחרים.) חזור על ההליך עם הבצק שנותר.
הערה: אתה יכול להשתמש בקמח chapati במקום קמח לכל מטרה וקמחי חיטה מלאה, אבל אהבנו את הלחם עשה עם קמח רגיל הטוב ביותר. אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת על ארובה חשמלית, אם כי הלחם ייקח יותר זמן לנשוף.