קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

Chapatis מחיטה מלאה

Chapatis מחיטה מלאה
אם יש לכם קמח, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו Chickpea & תרד chapatis, מרק עדשים אדום חריף עם גבינה chapatis, ו פוסט מגורר חיטה בננה-צימוקים מאפינס חיטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפות קלות קמחות לתוך כוסות מדידה; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
מערבבים קמחים ומים בקערה גדולה. הקש תערובת יחד באמצעות מרית גומי או הידיים. (
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
3
התערובת יבשה אבל תישאר ביחד.) להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 3 דקות. לכסות ולתת לנוח 15 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מגלגלים 1 כדור למעגל 5 אינץ ' (עיגולים יהיו דקים מאוד) על משטח מקומח קלות (מכסים את הבצק הנותר תוך כדי עבודה כדי למנוע ממנו להתייבש).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים 1 עגול בצק במחבת, ומבשלים 30 שניות או עד כתמים חומים מופיעים, מפנה לאחר כ 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את הלחם על מדף קירור מעל עינו של מבער גז. להחזיק לחם מעל להבה עם מלקחיים, מפנה עד שני הצדדים של הלחם הם נפוחים כתמים חומים מופיעים. (כמה chapatis יהיה לנשוף יותר מאחרים.) חזור על ההליך עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מלקחייםמלקחיים
8
הערה: אתה יכול להשתמש בקמח chapati במקום קמח לכל מטרה וקמחי חיטה מלאה, אבל אהבנו את הלחם עשה עם קמח רגיל הטוב ביותר. אתה יכול גם לעשות את המנה הזאת על ארובה חשמלית, אם כי הלחם ייקח יותר זמן לנשוף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ChapatiChapati
לחםלחם
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים