Chard שוויצרי עם בייקון מעושן וחומץ Jalapeño
Chard שוויצרי עם בייקון מעושן וחומץ Jalapeño עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות וקנו בייקון סמיך, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו גבינת Goudan מעושנת ומקרוני צ'דר לבן עם Chard שוויצרי, Chard שוויצרי עם עגבניות ובייקון, ו פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא את חומץ היין הלבן לרתיחה.
מוסיפים את jalapeos קצוץ 1/2 כפית מלח ולתת jalapeos לעמוד במשך 2 שעות. זן, שמירה על jalapeos וחומץ בנפרד.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול או בתנור הולנדי, מבשלים את הבייקון על חום מתון עד להשחמה ופריך, כ -6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
מוסיפים את שאלוט התבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס המניה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הגבעולים chard, לכסות ולבשל עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד ואת שארית 1/2 כוס המניה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים רכים, על 5 דקות. מערבבים את הבייקון הפריך ו 2 כפות של חומץ jalapeo ולהעביר לקערה.
מגישים jalapeos כבוש וחומץ jalapeo הנותרים בצד.