Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם צימוקים זהובים, chard שוויצרי, צנובריםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צנוברים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
דמעה chard עלים מן הגבעולים, ואז קוצצים גס גבעולים ועלים בנפרד.
אגוזים טוסט בשמן בסיר כבד 6 עד 8 ליטר רחב מעל חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 1 1/2 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז ועונה עם מלח.
מבשלים בצל בשמן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם, 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף גבעולים סלק לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מוסיפים צימוקים ו 1/2 כוס מים ומבשלים, מכוסה, עד הגבעולים מתרככים, על 3 דקות.
מוסיפים עלי סלק ונותרים 1/2 כוס מים ומבשלים, מכוסים חלקית, מתערבבים מדי פעם, עד שהעלים רכים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.