Charlottes לימון עם קליפת לימון מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Charlottes לימון עם לימון Curd ו קליפת לימון מסוכר. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, לימונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קליפת לימון מסוכר, שמפניה-Limoncello Aperitifs עם קליפת לימון מסוכר, ו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי (מתכונים דומים).
הוראות
קו אפייה קטנה עם נייר כסף. באמצעות מקלף ירקות, להסיר קליפת לימונים ברצועות ארוכות (חלק צהוב בלבד).
מוסיפים מספיק מים קרים כדי לכסות בנדיבות; מביאים לרתיחה.
ניקוז. חזור על מחיקת 2 פעמים נוספות.
חותכים קליפת לימון לרצועות 1/8 אינץ ' רחב. להביא 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים להרתיח בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים בעדינות 5 דקות.
מוסיפים קליפת לימון; מבשלים עד שקליפה שקופה, כ -15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר פיל לסדין מוכן; מפזרים 1 כוס סוכר מעל ולזרוק למעיל.
בואו להתייבש בטמפרטורת החדר 2 שעות.
העברת קליפת לימון תערובת מיכל אטום.
יוצקים סירופ לקערה. (קליפת לימון מסוכר וסירופ יכול להתבצע 3 ימים קדימה. אחסן את הקליפה בטמפרטורת החדר. כיסוי וסירופ צ ' יל.)
להקציף חלמונים ביצה, ביצים שלמות, סוכר, מיץ לימון, ומלח להתמזג העליון של דוד כפול מעל מים בקושי מבעבע (לא מאפשרים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד תערובת מתעבה ו מדחום מיידי לקרוא רושמים 71°, על 6 דקות.
מעבירים לקערת זכוכית; מניחים ניילון נצמד ישירות על פני השטח; מקררים בין לילה.
דק קוצצים מספיק קליפת לימון מסוכרים כדי למדוד 1/4 כוס; מקום בקערה קטנה.
מערבבים 1/2 כוס לימון curd; כיסוי וצינה. מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים 1 כוס קצפת לתוך הנותרים לימון curd; כיסוי וצינה. מכסה נשאר קצפת; צמרמורת.
קו שש 3/4-גביע סופלה מנות (3 אינץ 'בקוטר עם 1 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים) עם לעטוף פלסטיק, עוזב 3 אינץ ' overhang.
חותכים ladyfingers לאורכים 2 אינץ', שמירה על הקצוות. לעמוד 7 חתיכות ladyfinger זקוף זה לצד זה, מעוגל בצד החוצה, סביב בתוך השפה של כל מנה.
מקום שמורות סוף חתיכות של ladyfingers בתחתית כל מנה, כיסוי לחלוטין.
מברשת ladyfingers בקלילות עם סירופ לימון. כפית 1/4 תערובת לימון שמנת לתוך מרכז כל מנה. בעדינות להפיץ נדיב 1 כף לימון קליפת תערובת על גבי כל אחד. צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע, להרים charlottes מתוך מנות סופלה. בזהירות לקלף את לעטוף פלסטיק.
מקום על צלחות. כפית שמורות קצפת לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בינוני. שושנת קצפת מקטרת מעל כל שרלוט.
מפזרים כל אחד עם קליפת לימון מסוכר.