Chilaquiles מסורתי
Chilaquiles המסורתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותביאו טומטילו, שמן צמחי, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Chilaquiles, Chilaquiles, ו Chilaquiles.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים tomatillos, בצל, פלפל poblano, פלפל jalapeno, כוסברה, שום, מנטה, ומלח בבלנדר עד חלקה.
העברת תערובת לסיר ולהביא לרתיחה עדינה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים עוף לרוטב tomatillo וממשיכים להתבשל עד העוף מחומם דרך, על 5 דקות יותר.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. רצועות הטורטייה מטוגנות בקבוצות עד פריך קל השחמה, 5 עד 7 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
שכבת כמחצית טורטיות מטוגנות בתבנית אפייה 2 ליטר; מורחים חצי רוטב tomatillas מעל טורטיות.
מערבבים גבינת pepperjack וגבינת מונטריי ג ' ק בקערה; מפזרים חצי מעל רוטב tomatillo. חזור על שכבות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה הוא זהוב תוסס, 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר 5 דקות לפני ההגשה.