קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

Chimichangas עוף עם ממרח אבוקדו שמנמן

Chimichangas עוף עם ממרח אבוקדו שמנמן
אם יש לך אבוקדו, שעועית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו עוף Flautas עם ממרח אבוקדו עבה, ירכיים עוף צ'יפוטלה עם ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים עוף, שעועית שחורה, סלסה 1/2 עד 1 כוס, וכוסברה בקערה בטוחה במיקרוגל גדול; לערבב היטב. כיסוי ומיקרוגל על כוח 100 אחוז (גבוה) במשך 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עוף שלםעוף שלם
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מניחים על 1/2 כוס תערובת העוף ממש מתחת למרכז של כל טורטייה. מקפלים קצה תחתון של כל טורטייה למעלה ושוב מילוי. מקפלים צדדים מנוגדים במילוי פנימה והחוצה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
3
מגלגלים ומאובטחים עם קיסמים מעץ.*
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
4
חום על 1/2 אינץ ' של שמן צמחי על חום בינוני עד 365 מעלות F במחבת גדולה במיוחד. פריי מלא טורטיות, כמה בכל פעם, במשך 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, פריך, מחומם דרך, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מגישים chimichangas עם ממרח אבוקדו שמנוני, גבינה, סלסה נוספת, שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
גבינהגבינה
סלסהסלסה
7
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן עם מגבונים חיטוי® Clorox**. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
1
מערבבים עגבניות, בצל, שום, ומיץ ליים בקערה בינונית. מערבבים בתוך אבוקדו מחית עד עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
אבוקדואבוקדו
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."