תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו קציצה עוף צ'יפוטלה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, קינמון טחון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו כריכי בשר עוף צ'יפוטלה # Kraftreshtake, טאקו צ'יפוטלה עוף, ו טאקו צ'יפוטלה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הלחם והביצה בקערה גדולה; מוסיפים 1 כף מים ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לעשות משחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חצי כל בצל ושום, ואז מוסיפים את הכוסברה, עוף, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל; מערבבים עם הידיים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מברשת תבנית אפייה גדולה עם 1 כף שמן זית. לעצב את תערובת הבשר לתוך 12 כדורי בשר במקום 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכן. להכניס למקרר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בינתיים, למקם מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים את הבצל והשום הנותרים, חלפיניו, צ ' יפוטלה, עגבניות, טימין וקינמון בבלנדר; דופק עד חלקה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
חום 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
יוצקים את מחית העגבניות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי המפרץ ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -6 דקות. מערבבים 1 1/2 כוסות מים, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות יותר; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
אופים את כדורי הבשר עד שהם מתחילים להשחים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים לרוטב ומבשלים בעדינות, כפית את הרוטב על כדורי הבשר, עד מבושל דרך, על 7 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב נעשה סמיך מדי.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
12
חותכים את כדורי הבשר לשניים ומגישים בקליפות טאקו עם תוספות שונות. צילום: אנדרו פרסל
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.