Chunky 5 Spice Applesauce
Chunky 5 Spice Applesauce עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. אם יש לכם אבקת תבלינים, סוכר חום בתקיפות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו רסק תפוחים עבה, רסק תפוחים עבה, ו רסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף 4 קילו של תפוחים, ואז הליבה ורבע כל אחד. אתה יכול להחזיק אותם קצת מים acidulated מעט כדי למנוע מהם מקבל חום (חמצון) אם אתה רוצה. אבל זה לא הכרחי. בסופו של דבר זה לא ישנה.לאחר מוכן להתחיל להוסיף את התפוחים יחד עם 3 כוסות של סיידר תפוחים לא מסונן קומקום גדול. להביא את זה לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהוריד את החום לרתיחה.
בואו לבשל על 15 דקות, ולאחר מכן להוסיף כוס ארוז היטב סוכר חום בהיר, 1 כפית מלח כשר 1 כף אבקת תבלינים סינית 5. קינמון ישר הוא גם אפשרות טובה. אבל אני אוהב את עומק הטעם באבקת תבלינים סינית 5.מבשלים את התבלין לתוך התערובת עוד 8 או 10 דקות. התפוחים צריכים להיות רכים למדי ולהתחיל להתפרק. רוב הנוזל התאדה גם כן.קבל שתי קערות ערבוב גדולות ולחלק את תערובת התפוח באופן שווה בין כל קערה.
תן לתערובת להתקרר קצת לפני שתמשיך.באמצעות בלנדר טבילה, מחית את התוכן של קערה אחת עד חלקה למדי.מעבר לקערה אחרת של תפוחים, באמצעות מזלג גדול או האחורי של כף עץ, לשבור את התפוחים האלה לחתיכות. השתמש בשיקול דעתך על כמה מסורבלים אתה חושב שהם צריכים להיות.
יוצקים את התוכן של קערה אחת לתוך השני ומערבבים היטב. טעם לסוכר ותבלינים ולהתאים לפי הצורך.לאחסן במיכל אטום במשך 5 ימים.