קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cipollini ותפוחים עם בייקון

Cipollini ותפוחים עם בייקון
Cipollini ותפוחים עם בייקון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך בצל cipollini, עלי טימין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו בייקון קנדי עם תפוחים, תפוחים מוקפצים עם בייקון, ו חזיר עם תפוחים, בייקון וכרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף תפוחים למחבת; לבשל 6 דקות או עד הקצוות הם חומים מאוד, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר תפוחים מן המחבת; להפריש. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 3 דקות או עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; קותלי חזיר בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מכסים ומבשלים 8 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק עוף, חומץ, עלי טימין; מבשלים 7 דקות. לחשוף; להחזיר תפוחים למחבת. מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בבייקון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך