קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

Confit של סלמון עם תפוחי אדמה חדשים & קראש סרטן & טפטוף שמיר

Confit של סלמון עם תפוחי אדמה חדשים & קראש סרטן & טפטוף שמיר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, סלט סלמון-תפוחי אדמה עם רוטב שמיר לימון, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.

הוראות

1
ראשית, להטות את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז ולשמור חם. בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת עבה או בדיל צלוי שיתאים לפילה הסלמון בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את השום ואת הקורנית, בעדינות לחמם את השמן במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להחדיר, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
כ -20 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להחליק את הסלמון לתוך השמן החם. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות (או 10 דקות אם אתה מעדיף את הדגים שלך מבושל היטב), ואז להוריד את החום. השאר את הסלמון בשמן במשך 5 דקות, ואז להסיר ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה המבושלים לתוך קערת ערבוב בעדינות למחוץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את עשבי תיבול, חמאה טפטוף של שמן זית מן הסלמון, העונה ומערבבים היטב, ואז לקפל דרך בשר סרטנים. כדי להפוך את טפטוף, לטאטא את שמיר, שמן זית ומיץ סיד יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
על כל צלחת, למלא טבעת טבחים עם תערובת תפוחי אדמה מרוסקת (אם אין לך טבעת, כפית לערימה מסודרת).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
הסר את הטבעת והניח פילה סלמון לידו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
9
מגישים קומץ קטן של גרגיר הנחלים לצד, כף סביב טפטוף, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.