קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

Confit של סלמון עם תפוחי אדמה חדשים & קראש סרטן & טפטוף שמיר

Confit של סלמון עם תפוחי אדמה חדשים & קראש סרטן & טפטוף שמיר
אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, סלט סלמון-תפוחי אדמה עם רוטב שמיר לימון, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.

הוראות

1
ראשית, להטות את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים רותחים, ואז מבשלים במשך 15 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לנקז ולשמור חם. בינתיים, יוצקים את שמן הזית למחבת עבה או בדיל צלוי שיתאים לפילה הסלמון בנוחות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את השום ואת הקורנית, בעדינות לחמם את השמן במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להחדיר, ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כ -20 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להחליק את הסלמון לתוך השמן החם. מבשלים על אש נמוכה במשך 8 דקות (או 10 דקות אם אתה מעדיף את הדגים שלך מבושל היטב), ואז להוריד את החום. השאר את הסלמון בשמן במשך 5 דקות, ואז להסיר ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה המבושלים לתוך קערת ערבוב בעדינות למחוץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את עשבי תיבול, חמאה טפטוף של שמן זית מן הסלמון, העונה ומערבבים היטב, ואז לקפל דרך בשר סרטנים. כדי להפוך את טפטוף, לטאטא את שמיר, שמן זית ומיץ סיד יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
על כל צלחת, למלא טבעת טבחים עם תערובת תפוחי אדמה מרוסקת (אם אין לך טבעת, כפית לערימה מסודרת).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
8
הסר את הטבעת והניח פילה סלמון לידו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
9
מגישים קומץ קטן של גרגיר הנחלים לצד, כף סביב טפטוף, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.