Cots de Creme a L ' Orange
אם יש לכם סוכר, קליפת תפוז, ליקר תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, סירים כתומים דה קרם, ו Cots de Creme a L ' Orange (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שבבי השוקולד בבלנדר. לפצח את הביצים, ולאחר מכן להוסיף את ליקר תפוזים ומלח. דופק עד שבבי השוקולד הם ריסקו חלקית, 5 עד 7 פעמים.
עם הבלנדר פועל, בזהירות לשפוך את הקפה בזרם יציב דרך הפתח הקטן במכסה. הקפה ימיס את השוקולד ויהפוך אותו לתערובת חלקה. כבה את הבלנדר כאשר התערובת חלקה מאוד.
יוצקים את התערובת לתוך צנצנות מייסון קטנות, כוסות יין יפות או כוסות demitasse.
מניחים את הצנצנות על מגש ומקררים אותם עד המשרד, לפחות 2 או 3 שעות. יאם!
שוט את השמנת עם הסוכר בנדיבות plop אותו על גבי כל כוס.
חותכים רצועה של קליפת תפוז, לחתוך לרצועות לקשט עם תפניות קליפת תפוז.