Cuchuco de Maíz (מרק קולומביאני של תירס חזיר והומיני)
זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אפונה, כוסברה, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק Hominy צהוב קולומביאני (Sopa de maiz Pelao), Cuchuco de Cebada (קולומביאני-שעורה מרק חזיר), ו Cuchuco de Trigo (מרק קולומביאני חיטה חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק, ופלפל פעמון אדום במעבד המזון.
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את המים, בוליון בקר, תירס, ועצמות חזיר, מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיף את תערובת הבצל מלח ופלפל ולתת לו להתבשל במשך 50 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, כרוב, אפונה, גזר, סזון גויה, כמון טחון, וקמח. מכסים ומבשלים 25 דקות יותר או עד החזיר מבושל.
מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומגישים עם אבוקדו ו ají.