Cupcakes חמאת בוטנים
המתכון חמאת בוטנים קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 490 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סוכר superfine, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי חמאה בוטנים קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגת שוקולד, מחממים תנור ל 350 מעלות.
שלב קקאו ו 2 כוסות מים רותחים בקערה חסינת חום גדולה, ערבוב עד מעורבב וחלק; מגניב לחלוטין. מקציפים חמאה עם מיקסר עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שוקולד.
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
אופים במשך 12 עד 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין.
כדי להכין גנאש שוקולד, קרם לבשל בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל קיטור( לא להרתיח); להסיר מן החום.
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט שמנת חמה לשוקולד, מכים עם מקצף עד ששוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר. עושה על 2 כוסות.
מלא כל עוגה עם גנאש. כדי למלא: הכנס את קצה כף עץ או יתד למרכז הקאפקייקס כדי לעשות חור. למלא שקית מקפיא פלסטיק zip-top עם מילוי או ציפוי. השתמש מספריים או מזמרה מטבח כדי לגזור על 1/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק; להכניס את התיק לתוך החור של הקאפקייקס. לסחוט בעדינות עד מילוי מגיע לחלק העליון של כל עוגה.
כדי להכין ציפוי חמאת בוטנים, לנצח חמאה וחמאת בוטנים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף חצי אבקת סוכר, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף 1/4 כוס קרם, מכות עד שמנת.
מוסיפים אבקת סוכר נותרת, מכים עד מעורבב. במידת הצורך, להוסיף עוד שמנת, מכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות. כפור כל קאפקייק באמצעות מספר קצה מתכת
טפטוף כל אחד עם גנאש שוקולד חם, העליון עם חצי כוס חמאת בוטנים.