Cupcakes תפוחים
Cupcakes תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cupcakes תפוחים, עוגות תפוחים תפוחים מייפל ספייס, ו Cupcakes סיידר תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 2 שימורי מאפינס עם ספינות נייר.
בסיר בינוני, להרתיח את סיידר תפוחים על חום בינוני גבוה עד שהוא מופחת 1 כוס, 15 עד 18 דקות.
בואו מגניב. אם כמות סיידר היא יותר מכוס אחת, להרתיח את סיידר קצת יותר. אם זה פחות, רק להוסיף קצת יותר סיידר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד רך וקל בצבע.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ומכים אחרי כל תוספת עד משולב באופן מלא.
מוסיפים קמח מנופה, allspice, קינמון, מלח, אבקת אפייה, ואת כוס סיידר תפוחים מרוכז.
יוצקים את הבלילה לתוך שימורי מאפינס מצופה נייר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך אמצע הקאפקייק יוצא נקי.
אפשר לעוגות להתקרר לפני הציפוי.
בקערה של מערבל השיש מצויד מצורף ההנעה, להכות את גבינת שמנת וחמאה במשך 2-3 דקות, או עד אור ורך.
מוסיף את התבלין דלעת Kahlua ו 1 כוס סוכר ממתקים, ומערבבים עד משולב באופן מלא. המשך להוסיף את הממתקים סוכר 1 כוס בכל פעם וערבוב לאחר כל תוספת עד incorporated באופן מלא. תזגגי כל קאפקייק.