קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
מגזין

Cutouts פאדג'קרמל

Cutouts פאדג'קרמל
Cutouts קרמל פאדג'נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. יש קינוח זה 627 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלב, אגוזי לוז עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם פאדג'קרמל, פאדג'דלעת קרמל, ו קרמל s ' mores פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9 " מחבת ריבועית עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות מחבת. נייר כסף לחמאה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חמאה בתוך סיר 3 ליטר כבד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים סוכר וקקאו בסיר, ערבוב טוב. מערבבים חלב וסירופ תירס. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב בעדינות וכל הזמן עם כף עץ, עד הסוכר מתמוסס (6 עד 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים 1/4 כוס חמאה, ערבוב עד חמאה נמס. מכסים ומרתיחים 3 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
לחשוף ולבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 238 (כ 14 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה, קרמל קצוץ, אגוזים, וניל. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
תן לתערובת להתקרר עד 130 (כ -25 דקות).
9
הכה את פאדג ' ביד עם כף עץ עד שהוא מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלו (10 דקות). במהירות להפיץ פאדג ' למחבת מוכנה; בואו מגניב (כ 3 שעות). הרם פאדג 'לא חתוך מתוך מחבת עם נייר; להשליך לסכל, ולמקם פאדג' על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים צורות הרצוי, באמצעות 2 "חותכי עוגיות, או לחתוך פאדג 'לתוך 1 1/2" ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח