קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות16
מגזין

Dolmades (עלי ענבים ממולאים)

Dolmades (עלי ענבים ממולאים)
אם יש לכם ציר עוף, צנוברים, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Dolmades (עלי ענבים ממולאים), עלי ענבים ממולאים (Dolmades), ו Dolmades (עלי ענבים ממולאים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, מעיל מחבת גדולה עם 1/4 כוס השמן ולמקם מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את הבצל, שומר וגרידת לימון ומערבבים עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שומרשומר
בצלבצל
3
מוסיפים את צנוברים ואורז, לטגן במשך 2 דקות, ערבוב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
אורזאורז
4
יוצקים רק 1/2 כוס של ציר העוף ולהוריד את החום. מבשלים עד הנוזל נספג ואת האורז הוא אל דנטה, על 10 דקות. לגרד את תערובת האורז parboiled לתוך קערה ולהוסיף שמיר ופטרוזיליה; העונה עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר. עכשיו אל עלי הענבים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
עלי ענביםעלי ענבים
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמירשמיר
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
תביא סיר גדול של מים לרתיחה. החמצת עלי הענבים במים החמים למשך 5 דקות עד שהם גמישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מסננים ואז לקצץ את הגבעולים וכל ורידים קשים מן העלים. להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
כדי להרכיב את dolmades, להניח עלה ענבים על משטח עבודה, מבריק בצד למטה. שים 2 כפות של מילוי אורז ליד קצה הגבעול של העלה. מקפלים את קצה הגבעול על המילוי, ואז לקפל את שני הצדדים לכיוון האמצע, ולהתגלגל לתוך סיגר זה צריך להיות צמוד אבל לא חזק מדי כי האורז יהיה להתנפח ברגע שהוא מבושל לחלוטין. לחץ קלות בכף ידך כדי לאבטח את הגליל. חזור עם עלים שנותרו ענבים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
ענביםענבים
אורזאורז
גלולגלול
8
מניחים את dolmades בתנור הולנדי גדול או מחבת עמוקה רחבה, בצד התפר למטה בשכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
9
יוצקים את הכוס הנותרת של מרק, הנותרים שמן זית, ואת מיץ לימון על dolmades, הנוזל צריך להגיע באמצע הדרך את הלחמניות, להוסיף קצת מים במידת הצורך. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 עד 40 דקות, עד dolmades הם מכרז כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
מרקמרק
גלולגלול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או מגניב.