Dukkah-צלעות כבש מצופה עם מולסה רימון
גשו לסופר וקנו את הסוכר, שמן צמחי, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר טלה מלוח (עם מולסה רימונים), טלה טחון קבב שאלו עם מולסה רימונים, ו קארי רגל מצופה כבש עם רימון Raita (מתכונים דומים).
הוראות
מקום ראשון 6 מרכיבים במעבד מזון. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה פירורי לחם.
להעביר dukkah לקערה רדודה; להפריש. לעשות קדימה: Dukkah יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
להקציף מולסה רימון ודבש בקערה קטנה; להפריש.
צלעות כבש עונתיות עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי צלעות כבש למחבת. מבשלים עד doneness הרצוי, כ 2 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
להעביר צלעות כבש לצלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם. חזור עם צלעות שנותרו. מחזיק כל קוצצים על ידי קצה העצם, טובלים את שני הצדדים של בשר dukkah כדי מעיל ולהעביר מגש.
טפטוף תערובת דבש על צלעות לשרת.
* סירופ רימונים עבה; זמין בכמה סופרמרקטים ובשווקים במזרח התיכון ומ adrianascaravan.com.