קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

Dukkah-צלעות כבש מצופה עם מולסה רימון

Dukkah-צלעות כבש מצופה עם מולסה רימון
גשו לסופר וקנו את הסוכר, שמן צמחי, שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר טלה מלוח (עם מולסה רימונים), טלה טחון קבב שאלו עם מולסה רימונים, ו קארי רגל מצופה כבש עם רימון Raita (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום ראשון 6 מרכיבים במעבד מזון. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד תערובת דומה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר dukkah לקערה רדודה; להפריש. לעשות קדימה: Dukkah יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
3
להקציף מולסה רימון ודבש בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4
צלעות כבש עונתיות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
תוסיף חצי צלעות כבש למחבת. מבשלים עד doneness הרצוי, כ 2 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר צלעות כבש לצלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם. חזור עם צלעות שנותרו. מחזיק כל קוצצים על ידי קצה העצם, טובלים את שני הצדדים של בשר dukkah כדי מעיל ולהעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
8
טפטוף תערובת דבש על צלעות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
9
* סירופ רימונים עבה; זמין בכמה סופרמרקטים ובשווקים במזרח התיכון ומ adrianascaravan.com.
מרכיבים שתצטרך