Emapanadas חמאת בוטנים שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חמאת בוטנים Emapanadas. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מים, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. במעבד מזון, דופק קל יחד את כל החומרים היבשים.
מוסיפים את החמאה, חותכים לחתיכות קטנות מאוד, ואת הדופק כמה פעמים עד גושי חמאה בגודל אפונה ניכרים. עם ריצת המעבד, מוסיפים את המים וממשיכים לרוץ עד ממש לפני הבצק מגיע יחד (כ -15 שניות). להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין וליצור דיסק; לכסות בחוזקה ומקרר לפחות 1 שעה.
מילוי: ממיסים את השוקולד והחמאה על גבי דוד כפול עד חלקה. מערבבים את שאר החומרים עד אחיד בצבע.
על משטח מקומח, לגלגל את הבצק 1/8 אינץ 'עבה לחתוך עיגולים עם חותך עוגיות עגול 4 אינץ'.
מערבבים עיגולים ביצה ומים ומברשת עם ביצה לשטוף. כפית את תערובת חמאת הבוטנים במרכז כל סיבוב. מקפלים מעגל מעל צד 1 כדי ליצור צורה סהר ולאטום את הקצוות בחוזקה באמצעות האצבעות. באמצעות מזלג משוריין, לחץ על הקצוות של אמפנדס.
מברישים את אמפנדס עם שטיפת ביצים ומיד אבק עם סוכר ממתקים באמצעות מסננת קמח או מסננת רשת עדינה.
אופים בתנור f מחומם מראש 400 מעלות במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.