Escargots שום קל
אסקרגוט שום קל עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. . אם יש לכם יין, שמנת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Escargots, Escargots Aux Champignons, ו Escargots A La Bourguignonne.
הוראות
מניחים אסקרגוטים בקערה קטנה, ומכסים במים קרים; להפריש במשך 5 דקות. זה יעזור להסיר את הטעם משומר הם עשויים להיות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
מסננים את המים מן escargots ו לטפוח יבש עם מגבת נייר. ממיסים חמאה עם השום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את escargots וכובעי פטריות; לבשל ומערבבים עד כובעי פטריות מתחילים לרכך, על 5 דקות.
להקציף יחד יין, שמנת, קמח, פלפל, טרגון בקערה קטנה עד הקמח הוא כבר לא גושי.
יוצקים את זה למחבת, ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם עד הרוטב מתעבה, על 10 דקות.
הסר את המחבת מן החום, ולהשתמש בכפית כדי למקם את הפטריות במהופך לתוך צלחת אפייה מוכנה. כפית אסקרגו לתוך כל כובע פטריות.
יוצקים את הרוטב הנותר על כובעי הפטריות לתוך צלחת האפייה.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינת הפרמזן הפכה חום זהוב, 10 עד 15 דקות.