Farfalle עם אספרגוס, שאלוט קלוי וגבינה כחולה
Farfalle עם אספרגוס, שאלוט קלוי וגבינה כחולה הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס, שמן זית, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Farfalle עם אספרגוס, בצל אדום, אגוזי מלך & גבינה כחולה, כריכי סטייק עם גבינה כחולה ושאלוט קלוי, ו אספרגוס קלוי W / גבינה כחולה ואגוזי מלך קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. לזרוק שאלוט עם 2 כפות שמן על תבנית אפייה; להפיץ בשכבה אחת.
אופים עד רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם, כ -35 דקות.
מערבבים 2 כפות שמן ופירורי לחם במחבת מעל חום בינוני עד פירורים חומים, על 4 דקות. (שאלוט ופירורים ניתן לעשות 8 שעות קדימה. מכסים בנפרד; לשמור על טמפרטורת החדר.)
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים 10 דקות.
הוסף אספרגוס; לבשל עד אספרגוס הוא פריך רך ופסטה הוא רך אבל עדיין המשרד לנשוך, על 4 דקות.
העברה לקערה גדולה. מיד מוסיפים גבינה כחולה ושאלוט. לזרוק עד גבינה נמסה ופסטה מצופה היטב. מתבלים במלח ופלפל.