Farfalle עם בייקון ועוגות
Farfalle עם בייקון ו Endives עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Farfalle עם בייקון ועוגות, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו Farfalle עם Chard, פטריות, בייקון ושלוש גבינות.
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח את ציר העוף מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את farfalle עד שהוא אל דנטה.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני עד פריך מעט, על 7 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן.
מוסיפים את endives ושום למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד endives הם רק נבולים אבל עדיין פריך, על 4 דקות.
מסננים את farfalle ולהוסיף אותו למחבת.
מוסיף את המניה עוף מופחת, פטרוזיליה, גרידת לימון בייקון לזרוק היטב.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן ומתבלים את הפסטה עם מלח ופלפל.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים מיד.
הפוך קדימה: המניה המופחתת יכולה להיות בקירור לילה.
המלצת יין: פינו גריג ' יו איטלקי קל, לימוני עם חומציות יאזן את הבייקון המלוח ולאסוף את המרירות הקלה של endives. שתי דוגמאות טובות: Bidoli 2000 ו Tommasi Le Rosse 2000.