קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן

Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pierogi מזויף על כרוב ותפוחי אדמה או ' בריאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הכרוב, שמן זרעי הגפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה אובריאן, תפוחי אדמה צלויים בתנור או ' בריאן, ו Pierogi עם כרוב בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים להרתיח עבור תפוחי אדמה ומרתיחים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז היטב, לכסות ולהניח בצד.
3
להביא סיר נפרד של מים לרתיחה עבור כל אחד מסוגי רביולי שכן זמני הבישול שלהם ישתנו. מרתיחים את הרביולי עד שהם עולים למעלה באמצעות כפית מחוררת להסיר לנקז. לזרוק עם 1 עד 3 כפות של שמן זרעי ענבים לפי הצורך, כדי למנוע מהם דבק, (הזמנת כף אחרים). לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
כדי לטגן את הכרוב ואת פירוגי, מחממים 1 מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הכרוב הלבן ומתבלים במלח ופלפל. אם משתמשים בכרוב אדום גם, מחממים עוד אחת מהכפות הנותרות של שמן זרעי ענבים במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, מוסיפים את הכרוב האדום, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כרוב ירוקכרוב ירוק
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
תן לכרוב לבשל עד רך מאוד ועד שהוא מתחיל " להמתיק."כאשר הכרוב הוא רך, להסיר את הכרוב לקערה, להוסיף את הרביולי לאותו מחבת ולטגן בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי לסיים את תפוחי האדמה או ' בריאן, בעוד הכרוב הוא מטגן, לחמם את השמן במחבת גדולה לטגן את פלפלים ובצל עד הבצל הופך שקוף. מערבבים את תפוחי האדמה מנוקזים מבושלים par ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים כמה תפוחי אדמה או ' בריאן באמצע צלחת הגשה וכפית חלקים חלופיים של כרוב ירוק וכרוב אדום סביב תפוחי האדמה. למעלה עם פירוגי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים