קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

Flaming הפיצוץ של רוטב חריף סיד

Flaming הפיצוץ של רוטב חריף סיד
פיצוץ בוער של רוטב חריף ליים יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 25 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם פלפלים חלפיניו, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו טיפת ליים בוערת, צלעות חזיר עם רוטב בורבון משמש בוער, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את צמרות מן הפלפלים לחתוך אותם חצי לאורכו. לנקות את הזרעים והצלעות, לתת להם קוצצים מחוספסים, ולשים אותם לסיר קטן. בערך קוצצים את הבצל והשום ומוסיפים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
זרעיםזרעים
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
יוצקים את החומץ ומביאים אותו לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות. בינתיים, בערך לקצוץ את כוסברה ולשים אותו לתוך בלנדר יחד עם מלח ומיץ ליים. כאשר תערובת חלפיניו מבושל, להוסיף אותו לבלנדר. * לכסות את הבלנדר, לשים מגבת על המכסה, ולהפוך אותו נמוך. ברגע שזה הולך, לארכב את זה עד ההגדרה הגבוהה ביותר פירה במשך 3 דקות. מתח דרך מסננת ספון בינונית ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
חומץחומץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
3
יוצקים לתוך בקבוקים מחוטאים ומקררים. הרוטב החריף יישאר עד חודש בקירור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
1
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
2
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.