Flounder Milanese
Flounder Milanese עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, חומץ יין, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. נסו Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצה וחלבון בקערה רדודה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים פירורי לחם, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה אחרת. פילה טפיחה יבש. טובלים פילה בביצה, נותנים לביצה עודפת לטפטף. דל קלות פילה בתערובת פירורי לחם.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף 2 פילה; לבשל 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
להעביר פילה לצלחת הגשה. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן זית ופילה הנותרים.
מערבבים ירקות, עגבניות ובצל בקערה.
שלב הנותרים 1 כף שמן זית, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, מיץ לימון, חומץ וחרדל, ערבוב היטב עם מקציף.
יוצקים רוטב על ירקות, לזרוק מעיל. פילה העליון עם תערובת ירקות, ומפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אן אמי פינו גריס]()
אן אמי פינו גריס
ניחוחות של מאייר לימון, מנדרין, פרח לינדן, פריחת תפוז. טעם של פירות אבן, תפוחים פריך, אגס אסייתי, הל. הגימור יבש, ארוך, מינרליות.הציע זיווגים מזון: עוף צלוי, מולים, גבינות, סקווש בגריל.